Täyspalvelun ohjeet ja ehdot

Tietoa täyspalvelusta

 • Käsittelemme tuotteet puolestasi
 • Myyntiaika on 14 päivää
 • Tuotteet täytyy tuoda 4 arkipäivää ennen varauksen alkamista
 • 50€ käsittelymaksu
 • Provisio 50% myynnistä (ei muita kuluja)

Voit ilmoittautua täyspalvelujonoon sähköpostilla lielahti@bellakirppis.fi. Ilmoitamme sinulle, milloin voit tuoda tavarat myyntiin. Otamme myyntiin vain hyväkuntoisia, puhtaita, sesonginmukaisia ja ehjiä vaatteita, kodin käyttötavaroita ja tekstiilejä sekä sisustustavaraa. Tuotteita täyspalvelujaksolle sallitaan 4 ison IKEA-kassillisen verran, tämä on myös minimimäärä. Tästä määrästä vauvan- ja lastenvaatteita saa olla enintään 2 kassillista. Sukat, alusvaatteet, palapelit, moniosaiset lelut ja vastaavat tulee pussittaa asiakkaan toimesta etukäteen.

Huomioithan nämä asiat:

 • Kirjoja voit tuoda maksimissaan 15kpl
 • Cd-levyjä voit tuoda maksimissaan 30kpl
 • Dvd levyjä voit tuoda maksimissaan 15kpl

Näitä tuotteita emme hyväksy myyntiin:

 • VHS kasetit
 • Lasten turvaistuimet
 • Vanhat tulostimet

Ohjeita myyntijaksolle

Kun tuot tuotteet, merkitse jokaisen pussin ja laatikon ulkopuolelle etu- ja sukunimesi sekä aloituspäivämäärä. Muistathan ilmoittautua kassalla.

Pidätämme oikeuden arvioida tuotteiden myyntiarvon sekä päättää myyntistrategiasta. Lisää tuotteita myyntijakson aikana saa tuoda ainoastaan henkilökunnan pyynnöstä.

Myymättömät tavarat tulee hakea 2 arkipäivän kuluessa myyntiajan päättymisestä. Noutamattomat tavarat siirtyvät kirpputori Bellan omaisuudeksi. Halutessasi voit myös lahjoittaa myymättömät tavarat. Ilmoitathan tavaroita tuodessa, mitä haluat tehdä myymättömille tavaroille: haluatko lahjoittaa ne vai hakea takaisin itsellesi. Päätöstä ei voi myöhemmin muuttaa. Ilmoitathan myös tavaroita tuodessasi, mikäli sinulla on tuotteita, joihin haluat määrittää pohjahinnan.

Myynneistä ei ilmoiteta erikseen. Voit kuitenkin seurata myyntejäsi netissä tai pyytää myyntiajan lopussa myyntiraportin, sillä kaikki myynnit tallettuvat järjestelmäämme. Yli 200€ myynnit tilitetään suoraan tilillesi. Tarvitset tilitystä varten iban-muotoisen tilinumeron. Tilisiirrot teemme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Huomioitavaa:

Tuotteet ovat myynnissä omalla vastuulla. Emme vastaa mahdollisista varkauksista, rikkoontumisista, tulipalon tai muun kiinteistölle tapahtuneen vahingon aiheuttamista menetyksistä tai muista meistä riippumattomista syistä (force majeure) johtuneista vahingoista. Valvomme kuitenkin tuotteita asianmukaisesti ja huolellisesti.

Bella-kirppis varaa oikeuden ottaa valokuvia myyntituotteista ja mainostaa niitä omissa kanavissaan.

Bella-itsepalvelukirpputorilla on oikeus purkaa sopimus, jos myyntiin tuodut tuotteet eivät ole sopimusehtojen mukaisia tai myyntikelpoisiksi luokiteltavia tuotteita ei ole tarpeeksi. Tuothan myyntiin siis vain ehjiä, tahrattomia ja siistikuntoisia tuotteita. Käsittelymaksua ei palauteta.

Tervetuloa muuttamaan tarpeettomat tavarat euroiksi tai tekemään hyviä löytöjä myyntipöydistä!