Tervetuloa täyden palvelun kirppikselle Lielahteen

Uusissa ja avarissa tiloissa tavarat löytävät ostoskoriin pöydiltä ja rekeiltä. 220 pöytää ja ilmainen parkkipaikka kruunaavat kierrättäjän kirppiskokemuksen!

Valitse ”Kirjaudu sisään”, mikäli sinulla on jo Kirppari-Kallen tunnukset.

Helppoa myyntiä hyvien kulkuyhteyksien päässä

Lielahden Bella Kirppis sijaitsee Pahvitehtaankadulla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Palveluvalikoimamme myyjille kattaa perinteisen itsepalvelun. Varaa nyt oma myyntipöytäsi tai tule tutustumaan!

Itsepalvelu

Perinteinen itsepalvelupaikka sisältää tilavat hyllyt sekä rekkitangon. Tarjolla on myös edullinen vitriinipaikka. Seuraa myyntejäsi kätevästi reaaliajassa Kirppari-Kallella.

Uutta! Pöytävaraajille nyt myös erillinen rekki pitkille vaatteille. Saat laittaa siihen kaksi vaatetta ilmaiseksi, sen jälkeen 0,50 €/kpl.

Bella Kirppiksen myymälä Tampereen Lielahdessa.

Myyntipöydän (hylly + rekki) yhteisleveys on 200 cm ja korkeus 145 cm. Tilaa myytäville vaatteille ja tavaroille on siis reilusti. Vinkki: Parhaan myynnin saat, kun täytät pöytää säännöllisesti koko myyntijakson ajan.

Bella Kirppis Lielahti pöytäkartta

Pöytäkartta

Lielahden Bellasta löydät yli 200 tilavaa pöytä-rekkiyhdistelmää. Hyvän tilasuunnittelun ansiosta kaikki myyntipaikat ovat hyvin saavutettavissa.

Kiitos, kun laitat hyvän kiertämään kanssamme!